Met Roy-data kunt u de royementsverklaring van uw aspirant verzekerden eenvoudig elektronisch ophalen. Dit verkort de doorlooptijd van het opmaken van de polis van de motorrijtuigenverzekering. Verzekeraars en gevolmachtigden zijn verplicht op grond van bedrijfsregeling 11 van de Afdeling Motorrijtuigen van het Verbond van Verzekeraars royementsverklaringen aan te leveren aan Roy-data. Roy-data valt onder de regelgeving van Stichting Efficiënte Processen Schadeverzekeraars (EPS). Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.seps.nl.


Waarom Roy-data?

Het verstrekken van royementsgegevens inzake motorrijtuigenverzekeringen bracht een grote papierstroom en veel handmatige werkzaamheden met zich mee voor alle betrokken partijen.

Naar aanleiding hiervan is Roy-data ontwikkeld. Roy-data heeft een centrale database met alle royementsgegevens van motorrijtuigverzekeringen, Met Roy-data is het mogelijk om geautomatiseerd deze royementsgegevens op te halen en in gebruik te nemen.

Meer informatie Roy-data

Wilt u zich aanmelden?
Aanmelden voor Roy-data is eenvoudig: een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Stichting EPS met daarin uw verzoek is voldoende. U ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte van ABZ en informatie over de verdere procedure.

Beschrijving van de dienst
Heeft u interesse in Roy-data? In de dienstbeschrijving vindt u alle informatie op een rij.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Roy-data dan kunt u contact opnemen met Stichting EPS.

Tel: 088 - 77 8 11 22
Fax: 088-77 8 11 99
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www: http://www.seps.nl

Wilt u meer weten over de technische specificaties van de softwareapplicatie Roy-data? Neemt u dan contact op met de ABZ Servicedesk via 0800-2255229 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor klanten Roy-data

Inloggen
Direct naar de webdienst Roy-data.

Het antwoord op uw vraag
Heeft u een vraag over het gebruik van Roy-data? U kunt hiervoor de veelgestelde vragen raadplegen.

Verstoring melden
Ligt uw dienstverlening stil door een verstoorde ABZ-dienst, belt u ons dan direct via 0800 - 225 52 29.

© ABZ 2012-2016. Auteursrecht voorbehouden | Privacy verklaring | Disclaimer